Ексклюзиви
субота, 29 березня 2008 15:28

Про які хвороби розповідають сни

Про які хвороби розповідають сни

Всім нам сняться сни. Кому - частіше, кому - рідше. І у всіх є сни, які не можливо забути.

"Точно пояснити, чому людям сняться сни, наука до цих пір не може, але прихований зміст у снах дійсно є, - говорить психотерапевт Євгеній Воронков. Якщо сказати узагальнено, то в снах людина чує голос підсвідомості - голу правду про себе, тільки закодовану: то, чого хоче і те, чого боїться. Грамотно пояснити сновидіння сьогодні можуть тільки психотерапевти, популярні ж сонники найчастіше брешуть".

В деяких випадках сни говорять про хвороби, зокрема якщо вони ще тільки-тільки починаються. Тому, якщо розуміти мову снів, можна уміти зупинити хворобу у зародку, вчасно звернувшись до фахівця. Про які ж хвороби розповідають сни?

Втрата або прокол колеса, огорожа, згаслі свічки, зламана сокира, тупа бритва - до імпотенції. Відвідаєте до уролога, сексолога.

Порожній акваріум, порожня арена - означає безпліддя. Подумайте про візіт до акушера-гінеколога.

Ангел, обрив - до неврозу, страху смерті. Бажано звернутися до психотерапевта.

Болото в погану погоду - вас очікує знесилення і виснаження. Відвідаєте для профілактики терапевта, здайте аналізи, зробіть рентген.

Неохайна борода (чоловікові) і брудна яма (жінці) - до запалення статевих органів. Сходіть до уролога, гінеколога.

Усохлий або цвілий сир, інвалідна коляска - сили організму підточує яка-небудь хронічна хвороба. Обстежтесь у терапевта.

Застрявати в ліфті (для жінки) - ознака "домашнього" неврозу: жінка занадто зациклена домашніми справами. Подумайте, чи не пора до психотерапевта?

Якщо ви заводите або хочете завести когось в джунглі або в ліс родича - у вас Едіпів комплекс (сексуальний потяг до близьких). Бажано звернутися до психоаналітика.

Якщо ви настріляли безліч дичини або дрібних звірів і хвалитеся своєю здобиччю, якщо не можете скласти іспит - ви страждаєте комплексом неповноцінності. Не перешкодить візит до психолога, психотерапевта, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Про які хвороби розповідають сни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути