Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2019 14:26

Показали неймовірні фото найбільших у світі собак
34

Зріст ньюфаундленда може досягати 80 см.
Фото: boredpanda.com
Зріст ньюфаундленда може досягати 80 см.
Зріст ньюфаундленда може досягати 80 см.
Зріст ньюфаундленда може досягати 80 см.
Зріст ньюфаундленда може досягати 80 см.

Ньюфаундленди відомі своїми гігантськими розмірами й розкішною густою шерстю. Саме вони очолюють список з 5 найбільших у світі порід собак. У зріст можуть досягати 60-80 см, важити — до 70 кг. За рахунок довгої шерсті виглядають ще більшими, ніж є насправді.

Попри загрозливий вигляд, ньюфаундленди надзвичайно миролюбні й лагідні. Ці собаки є прекрасними плавцями. Ідеально підходять на роль тілоохоронця й рятувальника. Чудово ладнають з дітьми. Вирізняються надзвичайною кмітливістю, енергійністю й витривалістю. Пише boredpanda.

Ньюфаундленди мають неабиякий апетит. Особливо багато калорій споживають протягом першого року життя: за цей час набирають зазвичай до 45 кг ваги. Окрім повноцінного харчування, потребують ретельного догляду: їм необхідно регулярно чистити шерсть й обрізати нігті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільші в світі тварини, яких всі звикли бачити малими

Ідеальним для ньюфаундлендів є прохолодний клімат. У спекотних місцевостях цим собакам обов'язково слід забезпечити наявність кондиціонеру й доступ до води: унаслідок перегрівання в них може статися серцевий напад.

Раніше показали дитинчат найбільшого кота у світі. Вони належать до однієї з унікальних порід, поява яких датується XXI століттям. Такі коти здатні виростати до 120 см у довжину й важити понад 8 кг.

Зараз ви читаєте новину «Показали неймовірні фото найбільших у світі собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути