Ексклюзиви
середа, 14 березня 2012 13:48

"Північний" Бетмен захищає слабких та втихомирює бійки
14

Фото: Фото: Reuters

В словацькому містечку Дунайська Стреда з'явився свій Бетмен. Його справжнє ім'я - Золтан Когарі, він блискуче виконує свої "бетменські" обов'язки: доглядає за чистотою міста, допомагає бабусям переходити вулицю, викликає поліцію, коли бачить якісь підозрілі заворушення, втихомирює бійки . У свої 26 років, безробітний словацький Бетмен оселився у покинутому житловому будинку, який називає своїм "bat cave" та почав допомагати всім, хто мешкає неподалік.

За освітою Золтан - маляр, 8 місяців відсидів у в'язниці, після чого хотів покінчити життя самогубством, але в якийсь момент зрозумів, що зможе зробити кращим своє життя, якщо допомагатиме оточуючим.

"Я вирішив просто робити добро людям, - пояснює свій вчинок Золтан. - Слідкую за порядком та чистотою: сподіваюсь, що людям стане легше жити на цій планеті."

Когарі запевняє, що ніколи не вдається до фізичного насильства, сусіди чоловіка розповідають про нього як про чесну і добру людину, хоча ті, хто бачить його вперше - вважають його несповна розуму.

"У нього дуже складне життя, але він дуже надійний, ми його любимо. Він нам допомагає, слідкує за порядком, а для мого сина і його однокласників - він звичайнісінький герой." - розповіла сусідка Яна Кочісова, мати двох дітей.

 

Зараз ви читаєте новину «"Північний" Бетмен захищає слабких та втихомирює бійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути