пʼятниця, 30 листопада 2012 01:39

Після кінця світу люди переїдуть з міст у села

Після кінця світу люди переїдуть з міст у села
ФОТО: terentiev.wordpress.com

Біоенергетик зі Львова 64-річна Ольга Талалай вважає, що кінець світу розпочнеться 21 грудня і триватиме півроку.

"Про це говорив Нострадамус, календар Майя повідомляє, різні релігійні вчення й сибірські та шаолінські монахи попереджають про це, - стверджує жінка. - Тоді відбудеться перехід з ери Риб у еру Водолія. Це буде глобальна зміна людської ментальності та свідомості. Закінчиться ментальна ніч й почнеться ментальний день, адже риби — це символ підступності й брехні, обману. Ера Водолія — це символ честі, правди й доброго чину. Тобто це буде кінець сучасного стану речей".

21 грудня має відбутися парад планет цілої галактики.

"Сонце чи ціла галактика потрапить у чорну діру, - стверджує біоенергетик. - Монахи говорили, що Сонце погасне десь на 5 днів. На землі творитиметься хаос. Будуть глобальні катаклізми. Не працюватимуть електричні прилади, тобто не буде ні газу, ні води, каналізація у містах зупиниться. Потім почнеться світанок. До півроку буде світанкова напівтемрява. У червні, коли Сонце знову перетне рубіж й день піде на спад, вже має початися нормальний день".

Найкраще пережити усе це у селі.

"У містах багато людей, малі квартири, почнуться війни між сусідами й мародери лазитимуть, - говорить. - У селі буде спокійніше. Треба заготувати собі їжі на довгий термін, води та дров заготувати, щоб не виходити із хати у перші найтемніші дні. У Криму мої знайомі уже накупили по 5-10 кілограмів різних круп, великої тари для зберігання води. Добре, щоб у будинку було підвальне приміщення".

Це можна буде порівняти з всесвітнім потопом, тільки іншого ґатунку.

"Велика частина людей загине, - говорить. - Виживуть підготовлені. Потім люди будуть змушені починати усе спочатку, бо електроніка не працюватиме, багато механіки теж буде неробочою через відсутність електрики. Люди будуть об'єднуватися у комуни, повертатися у села. Відбудеться переосмислення усього, що було раніше. Зруйнується існуюча система капіталізму та всесвітньої злоби й боротьби заради грошей, вони стануть непотрібні".

Зараз ви читаєте новину «Після кінця світу люди переїдуть з міст у села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути