понеділок, 29 серпня 2011 13:30

Пілот-любитель зніс крилом літака вуличний ліхтар і приземлився серед вулиці

Пілот-любитель зніс крилом літака вуличний ліхтар і приземлився серед вулиці

У Німеччині пілот-любитель здійснив аварійне приземлення в центрі житлового кварталу міста Штокштадт-на-Майні (Stockstadt am Main), зумівши посадити літак на вулицю шириною п'ять метрів, повідомляє агентство DPA. Інцидент стався в неділю, 28 серпня.

У польоті в одномоторного літака Cessna 150 відмовив двигун. Крім 47-річного пілота на борту також перебувала його дружина. Під час посадки літак зачепив дах одного з будинків, збивши супутникову антену. Приземлившись, повітряний транспортний засіб зніс крилом вуличний ліхтар і зупинився на перехресті.

Пілот і пасажир відбулися легкими пораненнями й були госпіталізовані. Літак отримав серйозні пошкодження. Мешканці навколишніх будинків пережили шок, проте в поліції говорять про "видатне досягнення пілота", який фактично здійснив неможливе.

Літак був трохи ширший вулиці, на яку приземлився. При найменшому відхиленні від курсу він міг би врізатись у житловий будинок.

Зараз ви читаєте новину «Пілот-любитель зніс крилом літака вуличний ліхтар і приземлився серед вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути