Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2011 10:54

Підлітки лишили без голови скульптуру Фреді Крюгера

Підлітки лишили без голови скульптуру Фреді Крюгера

Унікальну пам'ятку - маніяка з фільму "Жахів на вулиці В'язів" - викрали невідомі в каліфорнійському місті Чула Віста. Кому й навіщо знадобилась скульптура Фреді Крюгера, з'ясовує поліція.

Механічна бутафорія людського зросту, що зображає персонажа з "Жаху на вулиці В'язів" була викрадена з площі поряд з будівлею страхової компанії недалеко від перехрестя третьої Авеню та вулиці Сі Вейл, повідомляє Metro Russia.

Викрадення статуї зняли камери спостереження, додає BaltInfo. Кілька молодих людей, що під'їхали на машині, виламали скульптуру з тротуару й завантажили її у відкритий кузов. Голова Крюгера, яка відвалилась при цьому,  залишилась лежати на місці злочину. Поліція сподівається повернути місту одну з його візитних карток. До слова, вартість скульптури становить усього 375 доларів.

Скульптура Фредді Крюгера була виконана в натуральну величину, з усіма "необхідними" деталями - опіками, струпами на шкірі, фірмовим светром в червоно-зелену смужку, рукавичкою з п'ятьма гострими як бритва лезами на руці. Подивитись на фігуру маніяка з'їжджались тисячі шанувальників культового фільму, передає "Тольятті-Новини".

Зараз ви читаєте новину «Підлітки лишили без голови скульптуру Фреді Крюгера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути