понеділок, 24 грудня 2012 10:38

Пасажири застряглого у полі поїзда Hyundai станцювали Gangnam Style

Пасажири застряглого у полі поїзда Hyundai станцювали Gangnam Style
Скрін: gazeta.ua

Пасажири несправного прискореного поїзда "Інтерсіті +" (Hyundai) переспівали відомий хіт Gangnam Style і опублікували його на сервісі YouTube.

Швидкісний потяг Hyundai "Інтерсіті +", що слідував за маршрутом Донецьк - Київ, пізно ввечері 12 грудня поламався і на три години застряг у полі на кордоні Харківської та Донецької областей. Близько трьох годин пасажири сиділи у вагонах без світла та замерзали, оскільки приміщення не опалювалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черговий Hyundai три години простояв у полі без опалення

Згодом на місце зупинки Hyundai відправився маневровий локомотив. Він відтягнув вагони до станції Лозова в Харківській області. Там на пасажирів вже чекав інший потяг, який доставив постраждалих до Києва.

В "Укрзалізниці" пояснили, причиною поломки поїзда стали погані погодні умови. У Hyundai спрацювала система безпеки і потяг не зміг продовжити рух.

Вартість проїзду в швидкісних поїздах Hyundai приблизно в два рази вища, ніж у звичайних поїздах. Нові склади почали курсувати в Україні з травня, з цього ж часу поломки і затримки Hyundai стали звичним явищем для українських залізниць, але особливо вони почастішали в зимовий час.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири застряглого у полі поїзда Hyundai станцювали Gangnam Style». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути