середа, 25 січня 2012 10:06

"Якось НЛО з'явилось посеред кафе" - у Києві про НЛО повідомляють на гарячу лінію

"Якось НЛО з'явилось посеред кафе" - у Києві про НЛО повідомляють на гарячу лінію

У Києві працює гаряча телефонна лінія для повідомлень про НЛО. Її відкрила громадська організація УФОДОС-Київ, яка займається збором та обробкою інформації про аномальні явища в регіонах України. Повідомити про НЛО можна за телефоном 063-49-600-45.

"Якщо трапляються якісь випадки, що мають матеріальне підтвердження, то організовується наукова, експедиційна діяльність. Але такого дуже мало - відсоток майже нульовий. Багато з того, що спостерігається, дуже рідко залишає матеріальні сліди. Скажімо, фото- та відеоматеріали не є матеріальним слідом", - коментує Ігор Лазавенко, координатор УФОДОС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дні Балтійського моря знайшли НЛО

За його словами, інформація збирається та подається до Національного архіву виявлених НЛО.

"Об'єкти дуже рідко опускаються на землю та взаємодіють з навколишнім середовищем (лишають кола, малюнки тощо на землі чи скелях - Gazeta.ua)", - продовжує Ігор.

Гаряча лінія - це власна ініціатива координатора. Була зроблена для того, аби ефективніше реагувати на повідомлення. "Раніше будь-яка інформація надходила до нас із запізненням і ми ніяк не могли на неї відреагувати. Навіть, якщо випадки дуже серйозні, через часовий проміжок усі докази можуть стиратись. Ця лінія розрахована на оперативне реагування. Якщо людина знає наш телефон і вчасно подзвонила, то ми навіть можемо одразу виїхати на місце події", - розповів Лазавенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Лондона вдень зняв на камеру НЛО

Ігор розповідає, що китайські ліхтарики часто плутають з НЛО.

Одного разу був випадок, коли невідомий об'єкт з'явився посеред кафе. "Що то було насправді - важко пояснити, адже очевидець, який це помітив, був дуже наляканий. Він не зміг нормально описати те, що бачив. А це було не в Києві, тому ми не змогли виїхати на місце події", - додав Лазавенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині трактористи бачили НЛО, який втикав у землю штирі

Усього в організації працює біля 20 осіб. Є офіційний сайт, на якому також можна залишати повідомлення про НЛО чи аномальні явища - ufodos.org.ua. На ресурсі подана база даних повідомлень з регіонів та карти, де виявляли незвичайні об'єкти.

Зараз ви читаєте новину «"Якось НЛО з'явилось посеред кафе" - у Києві про НЛО повідомляють на гарячу лінію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути