понеділок, 16 травня 2011 13:14

Над Ужгородом кілька хвилин кружляв НЛО

Над Ужгородом кілька хвилин кружляв НЛО

Вчора, 15 травня, ввечері в небі над Ужгородом зафіксували невпізнаний літаючий об'єкт. Він складався із трьох червоних ліхтариків. Висів над містом близько 5 хвилин.

"О пів на одинадцяту вечора я вийшов на балкон й побачив у небі три червоні шари, - розповів Олексій Нечаєв із мікрорайону "Шахта". – Вони висіли у вигляді трикутника на відстані приблизно 12-14 кілометрів від Землі. Виглядали малими. Кружляли над мікрорайоном близько 5 хвилин. Після чого один червоний шар вирвався вперед і зник за лісом у напрямку Анталовецької телевежі. Решта два полетіли слідом".

Олексій із дружиною спробували зафіксувати НЛО, зробили кілька кадрів мобільним телефоном. Однак фото не вийшло.

Востаннє НЛО на Закарпатті бачили торік у жовтні. Тоді в місті Мукачево місцевий житель Віталій Герасимов помітив у вечірньому небі чотири яскраво-червоні шари, які кружляли у формі чотирикутника. За кілька хвилин три шари зникли, один зникав поволі, змінюючи свою яскравість.

"За останні 10 років на Закарпатті було зафіксовано близько двадцяти повідомлень про появу НЛО, - зазначив закарпатський уфолог Ярослав Сочка. – На жаль, останнім часом у моду ввійшли так звані китайські ліхтарики, які випускають у небо під час різноманітних святкувань. Тому, не виключено, що багато людей можуть сприймати їх як НЛО".

Зараз ви читаєте новину «Над Ужгородом кілька хвилин кружляв НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути