понеділок, 27 серпня 2018 15:45

Новинки, які обов'язково варто подивитися

Якщо ви любите цікаві фільми, але стежити за новинками лінь, тоді ця добірка для вас. Вас чекають захоплюючі фільми і гострі сюжети. Матеріал підготовлений за допомогою онлайн кінотеатру ivi.ru.

Робін Гуд: Початок

Про що: Робін Гуд - відважний воїн, який брав участь у хрестових походах. Він був прихильний до бідних і зневажав багатих. Повернувшись з чергового походу, герой не впізнав рідне село, адже там правили багатії, які творять свавілля. Робін Гуд вирішує покарати їх, переступивши через закон і їх порядки. Трейлер до фільму доступний для перегляду.

Кому дивитися: Любителям бойовиків і пригод.

  Кіно, яке варто переглянути
Кіно, яке варто переглянути

Міра людини

Про що: Боббі - невпевнений у собі підліток. Але все змінюється одного літа, коли наш герой вирішує стати мужнім і впевненим у собі хлопцем. Таке рішення прийшло до Боббі не просто так, це стало результатом нерозуміння, сварок в сім'ї, розлучення з єдиною подругою, виснажливої ​​роботи і постійним знущанням з боку поганих хлопців. На що зважиться герой заради власних кардинальних змін? Трейлер до фільму доступний для перегляду за посиланням.

Кому дивитися: Любителям комедії та драми.

  Кіно, яке варто переглянути
Кіно, яке варто переглянути

Жага смерті

Про що: Пол Керсі знаменитий хірург, сім'я якого одного разу піддається насильству, в результаті чого вмирає дружина, а дочка потрапляє в лікарню у важкому стані. Доктор покладається на допомогу поліції, але при кожній зустрічі з детективом він чує відмовки про те, що навколо багато нерозкритих злочинів. Тоді Пол приймає рішення самостійно знайти і покарати вбивць. Він купує пістолет і починає чинити розправу над хуліганами.

Кому дивитися: Любителям трилерів, бойовиків, криміналів.

  Кіно, яке варто переглянути
Кіно, яке варто переглянути

Акт помсти

Про що: До щасливої пари Романа та Мії напередодні весілля приходить біда. Банда, яка торгує дівчатами, викрадає наречену. Роман зі своїми друзями, колишніми військовими, не покладається на поліцію, а починає вистежувати банду самостійно. За цією ж бандою вів стеження і детектив Ейвері, який не міг близько підібратися, так як у банди був захист з боку представників спецслужби. Завдяки Роману і його друзям вдалося вичислити банду, врятувати Мію та інших дівчат.

Кому дивитися: Любителям криміналу і бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Новинки, які обов'язково варто подивитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути