середа, 03 листопада 2010 16:45

Новий Porshe Cajun розганятиметься до 100 км/год за 6 секунд (ФОТО)

Британське видання Аuto Еxpres опублікувало перші фотографії майбутньої новинки модельного ряду Porsche - спортивного кросовера Cajun. Також стали відомі деякі технічні характеристики моделі.

Молодший брат популярного позашляховика Cayenne буде конкурувати на ринку з Range Rover Evoque і BMW X4. За попередніми даними, у продажу нова модель з'явиться в 2013 році.

Створення нової моделі входить в стратегію Volkswagen AG (контролює виробництво автомобілів компанією Porsche Automobil Holding SE), відповідно до якої для підвищення продажів бренду необхідно розширити модельний ряд.

Cajun буде побудований на базі Audi Q5, при цьому отримає нову підвіску і рульове управління. Також Cajun буде на 90 мм ширше, але трохи нижче і коротше, ніж Q5. Вага моделі складе близько 1700 кг.

Прагнучи дистанціювати модель від інших кросоверів німецького концерну, виробник має намір спочатку випускати тільки тридверну версію. Cajun отримає п'ять двигунів Audi: два бензинових, два дизельних та одного гібридного.

Базовим мотором стане 2-літровий "дизель", що розвиває 188 к.с. Також будуть доступні 237-сильний 2-літровий бензиновий двигун з турбонадувом, 3-літровий V6, що розвиває 328 к.с. і 3-літровий "дизель", потужністю 237 к.с.

Флагманський Cajun зможе розігнатися до 100 км / год менш ніж за 6 секунд

Гібридна модель отримає бензиновий мотор 2 л., Потужністю 210 к.с., а також електромотор в 47 л.с.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Новий Porshe Cajun розганятиметься до 100 км/год за 6 секунд (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути