Коли хочете отримати дійсно смачні страви, важливо знати коли і як правильно їх солити.
Не раз багато хто помічав, як професійні кухарі додають спеції перед подачею, пише pixelinform.
Але роблять це із значної висоти. Іноді це виглядає витончено, ефектно, а заодно і кумедно.
Багато глядачів вважають, що кулінари просто "красуються". Насправді, у такому варіанті додавання солі є практичний сенс.
Навіщо солити страви з великої висоти
Якщо при додаванні солі кулінар тримає руку над посудом, то спеція розподіляється більш вдало. Добавка поступово покриває їжу.
У результаті ризик того, що страва в одному місці виявиться прісною, а в іншому - пересоленою, стане мінімальною.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три причини, чому не треба виливати окріп після варіння яєць
Тому не бійтеся солити їжу з великої висоти. І робіть це не лише напоказ.
Гімалайська сіль у 50 разів дорожча за звичайну. Але гімалайська сіль і звичайна сіль по користі однакові. Вони дають організму необхідні натрій та хлор.
Важливо знати, що сіль шкідлива, якщо споживати її більше, ніж треба. А це більше 5 г. на добу.
Коментарі