Ексклюзиви
пʼятниця, 11 грудня 2009 13:26

Музика здатна зцілити тіло і душу

Я прибічник традиційної медицини і ніколи не вірив в альтернативні методи лікування і реабілітації. Коли мені розповіли про Віктора Гаврилюка, який допомагає людям і нібито виліковує навіть найважчі недуги, я, звичайно ж, не повірив. Але зацікавився і почав шукати інформацію про нього. Як виявилося, Віктор Гаврилюк - академік, реабілітолог, засновник методу звукорезонансної терапії (це музика, що лікує).

Ця інформація зацікавила мене ще більше, і я вирушив з Києва до Хмельницького, де мала відбутися зустріч з Віктором Михайловичем. У мене були побоювання, що зустріч скасують у зв"язку з карантином. Але все ж таки вона відбулася. У залі зібралося близько 200 чоловік. Очікуючи Віктора Михайловича, я встиг поспілкуватися з багатьма людьми. Серед них були й ті, хто спробував метод звукорезонансної терапії на собі. Суть цього методу дуже проста – ставиш диск і слухаєш музику. Ну а про результати судіть самі. Ось що розповіли мені люди:

"Моя тітка була прикута до ліжка. Захворіла зовсім несподівано. Лікарі поставили діагноз "деформуючий артрит", а за кілька місяців вона взагалі злягла. Шостка - невелике містечко на Сумщині, тому й лікування якогось годі було чекати. Але якось вона зателефонувала мені, що приїздить в гості, і ми всі були вражені, зустрівши її на вокзалі у супроводі племінниці, яка злегка підтримувала її. А коли на вечірці ще й побачили, що вона танцює, інакше як диво сприйняти це не могли. Навіть не вірилося, що музика спроможна на таке."

Надія КОСТОМАРОВА, Москва

"Ми одинадцять років лікувалися від безпліддя, і це нам обійшлося не в одну сотню євро. Та одного разу в нашому готелі зупинився один український політик і розповів про свого друга, в якого теж не було дітей. Лікарі сказали, що його дружина взагалі не спроможна народити, а тепер у них двоє діток. Тоді ми замовили методику Гаврилюка по пошті, аби спробувати і були дуже вражені й розчаровані, коли дістали з конверта аудіо-CD. Але, прочитавши інструкцію, все ж таки вирішили спробувати.

Перші кілька днів було смішно, жартували один над одним, як "пролетіли", а згодом навіть стало цікаво – а що далі? Дружина робила місток, навіть танцювала, а мене вкладало на підлогу так, що доки звучала музика, не міг не те що підвестися, але й ворухнутися. Лежав, ніби притиснутий до підлоги.

Через три місяці італійський лікар підтвердив, що дружина вагітна, і навіть ошелешив несподіванкою, що не просто вагітна, а ще й двійнею."

Соломія та Іван ЗАРЕМБА, Львів-Неаполь

Більше додати до цього матеріалу мені нічого. Вам судити - вірити цьому чи ні. Особисто я повірив. Для тих, кому цікаво, повідомляю, що придбати диск можна в редакції газети "Пантелеймон" за телефоном:

044-222-57-25

067-794-25-27

050-271-28-88

Зараз ви читаєте новину «Музика здатна зцілити тіло і душу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути