Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 09:41

Мішель Обама стрибала біля Білого дому заради світового рекорду

Мішель Обама стрибала біля Білого дому заради світового рекорду

Перша леді США Мішель Обама у вівторок разом з 400 школярами стрибала в Рожевому саду Білого дому, беручи таким чином участь у встановленні нового світового рекорду за кількістю людей, що одночасно стрибають.

"Я перша леді, так що мені доводиться робити чимало цікавого, але це особливо неймовірно. Ніколи в своєму житті я не припускала, що буду намагатись побити рекорд книги рекордів Гіннеса. Ініціатива Let's Move! (Ініціатива по боротьбі з дитячим ожирінням) - вона створена для того, щоб діти їли здорову їжу, рухались і вели активний спосіб життя, і завдяки цьому були готові до всіх життєвих труднощів, які їм доведеться переживати", - сказала Обама перед початком експерименту.

Ініціатором спроби поставити новий світовий рекорд виступив журнал National Geographic Kids. Протягом 24 годин - до 15.00 середи - взяти участь в акції повинні більше 20 тисяч 425 осіб. Зрозуміло, підстрибувати й плескати в долоні над головою вони повинні в присутності представників Книги рекордів Гіннеса. Мішель Обама та діти, що прийшли в Білий дім  стрибали за всіма правилами протягом однієї хвилини, що й було зареєстровано представником Книги рекордів.

Програма Let's Move! спрямована на зміну сформованих традицій роботи американських шкіл, зміну звичок дітей та привернення уваги суспільства до проблеми дитячого ожиріння і зайвої ваги, якою страждає близько третина школярів у США.

До реалізації програми залучені урядові організації, науковці, медики, бізнесмени, освітні установи, спортсмени та громадські організації. Вони в складі робочої групи збирають і узагальнюють інформацію про життя та звички сучасних американців, що належать до різних верств суспільства, а також розробляють дієві методи пропаганди здорового способу життя.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама стрибала біля Білого дому заради світового рекорду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути