середа, 28 грудня 2011 10:03

Мільйонерові сподобалось бути жебраком і просити гроші на вулиці

Мільйонерові сподобалось бути жебраком і просити гроші на вулиці

На зйомках екстремального телевізійного шоу підприємець з Базеля "перевтілився" в бездомного, проживши на вулиці більше тижня.

41-річний підприємець-мільйонер з Базеля Івар Нідереггер взяв участь у зйомках реаліті-шоу під назвою "Багаті та бездомні" ("Reich und Obdachlos"), які пройшли в Берліні. За умовами телевізійної гри, учасники повинні були прожити в німецькій столиці жебраками протягом дев'яти днів.

Усіх їх "викинули" на вулиці Берліна 9 березня з одним лише спальним мішком і в тому одязі, який учасники одягли на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вокзальні бомжі харчуються ікрою і портвейном

Як повідомляє nashagazeta.ch, за учасниками стежила знімальна група, екіпірована прихованою камерою. За сценарієм, перші три дні добровольці повинні були провести поодинці, а потім зустрітися з іншим бездомним, справжнім, який повинен був поділитися своїми вміннями виживання на вулиці.

Виходець з бідної сім'ї Івар Нідереггер вирішив, що може не тільки вижити, але й довести, що кожен здатний заробити гроші в будь-якому місці, навіть на вулиці. Крім швейцарця, в авантюрі брали участь ще четверо дуже заможних німців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ужгородському сміттєзвалищі люди знаходять гроші та цінні речі

Базельський мільйонер зберіг хороші спогади про своє берлінське завдання. "Я не хотів залишатись пасивним і дуже швидко почав працювати", - розповів він газеті 20 Minutes. Правда, винаходити велосипед Івар не став: мільйонер освоїв професію жебрака. Шість годин потому в руках його вже було € 40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лондонські бомжі заробляють гроші екскурсіями по нетрях

Підприємець з гордістю поділився різними стратегіями. За його словами, цілком можливо жебрацтвом добувати гроші зі швидкістю € 1 за хвилину. "Якщо застосовувати кмітливість і використовувати власну привабливість, то на вулиці можна жити з задоволенням", - вважає швейцарець. Йому навіть вдалося кілька разів переночувати в дешевому готелі.

Реаліті-шоу транслюватиметься на телеканалі ZDF з 6 по 8 січня.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонерові сподобалось бути жебраком і просити гроші на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути