четвер, 24 квітня 2008 12:47

Microsoft зарахувала Skype до шкідливих програм

Microsoft зарахувала Skype до шкідливих програм

Корпорація Microsoft помилково зарахувала клієнтський додаток Skype для роботи в однойменній мережі IP-телефонії до шкідливого ПО.

Складнощі при роботі з Skype почали виникати наприкінці минулого тижня у тих користувачів, які застосовують для захисту комп"ютерів засоби забезпечення безпеки Microsoft. Після установки чергового апдейта антивірусні пакети Microsoft почали блокувати додаток Skype, ідентифікуючи його як троянську програму Win32/vundo.gen!D.

Як з"ясувалося згодом, причиною блокування Skype стала помилка в цифрових підписах, що використовуються для ідентифікації шкідливих компонентів продуктами Microsoft.

Втім, на сьогоднішній день проблема вже усунена. Користувачам продуктів Microsoft, що зіткнулися з труднощами при роботі з Skype, рекомендується завантажити оновлені файли підписів версії 1.31.9121.0 або вище. Наголошується, що встановлювати заново саму клієнтську програму Skype не доведеться, оскільки антивіруси Microsoft тільки блокували її роботу, але не видаляли з комп"ютера, повідомляє computerra.ru

Зараз ви читаєте новину «Microsoft зарахувала Skype до шкідливих програм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути