Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2020 17:28

Летіла в Іспанію, а прилетіла в Україну - як пасажирка переплутала рейс

Летіла в Іспанію, а прилетіла в Україну - як пасажирка переплутала рейс
Жінка переплутала літаки і замість Валенсії прилетіла до Києва. Фото:facebook.com/InkaFilevaу

30-річна Інка Фільова повинна була вилетіти в Валенсію, щоб відвідати свого хлопця, але якимось чином пройшла всі перевірки служби безпеки в аеропорту не за адресою виходу і опинилася в Києві. Про це повідомляє Daily Star.

"Чи хтось помилявся рейсом і опинявся за межами ЄС, навіть не знаючи цього?" – написала туристка на сторінці своєї соцмережі.

Фільова розповіла, що зовсім не зрозуміла, як їй дозволили пройти на інший літак. Замість виходу на посадку №44 жінка помилково прийшла до виходу №54. Проте співробітники, які сканували її посадковий талон, не помітили, що пасажирка прямує до іншої країни. У літаку теж не помітили помилки.

"Вони перевірили мій квиток кілька разів. І я навіть запитала у літаку, о котрій я прибуду до Валенсії – вони сказали мені, що через 2 год. 15 хв", – каже Фільова.

Оскільки цей рейс був вранці, Інка, яка працює барменом, проспала весь політ. Лише після посадки помітила написи українською мовою та поліцейських, які, за її словами, "виглядали по-іншому". Для того, щоб розібратись їй потрібен був час, оскільки в Києві немає офісу її перевізника Ryanair.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Covid-19: відкрили перший готель для хворих

Фільова ночувала в готелі біля аеропорту "Бориспіль". Жінка повинна повернутись до Британії 19 жовтня по обіді, а наступного дня вилетіти до Валенсії. Після довгого очікування в аеропорті, жінка також зауважила, що місцеві працівники були з нею дуже ввічливі і змогли допомогти вирішити ситуацію.

Рейтинг найкращих локацій, куди варто вирушити після пандемії коронавірусу, склав туристичний журнал Lonely Planet. Загалом до списку Ultimate Travel List увійшли 500 напрямків, повідомили на сайті видання.

Зараз ви читаєте новину «Летіла в Іспанію, а прилетіла в Україну - як пасажирка переплутала рейс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути