вівторок, 27 вересня 2011 14:38

Лялька Барбі балотується на пост мера в США

Лялька Барбі балотується на пост мера в США

Мером невеликого міста Редінг, штат Огайо, запропонували призначити жіночий манекен на прізвисько Барбі Кью (BarBe Q), повідомляється в політичному блозі видання The Cincinnati Enquirer. Ідея висунути неживий предмет у кандидати на посаду керівника міста належить місцевому жителю Кенні Тесселі, власнику кафе, талісманом якого і є Барбі Кью.

За словами власника манекена, основне завдання його підопічної полягає в залученні уваги до теми закусочних, що спеціалізуються на швидкому харчуванні. Тесселі зазначив, що хоча в дійсності Барбі Кью не зареєстрована в якості кандидата на пост мера, вона має реальні цілі.

Тесселі закликав жителів Редінга голосувати за Барбі Кью, вписуючи її ім'я у виборчий бюлетень. Вибори мера американського містечка відбудуться в листопаді 2011 року. Суперниками манекена стануть діючий глава Редінга республіканець Роберт Беммс і незалежний кандидат Кеннет Нордін.

У Редінгу Барбі Кью стала знаменитістю місцевого значення кілька років тому, коли Кенні Тесселі тільки придбав її і поставив на вході свого закладу. Влада міста не оцінила оригінальну задумку власника закусочної і попросила його прикрити пишні форми Барбі Кью. Чоловік відмовився від виконання цієї вказівки, заявивши, що манекен допоміг йому підняти продажі на 40 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «Лялька Барбі балотується на пост мера в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути