середа, 23 листопада 2016 12:24

Куди поїхати кататися? Найкращі гірськолижні курорти 2016 року

Куди поїхати кататися? Найкращі гірськолижні курорти 2016 року

На щорічній премії World Ski Awards-2016 обрали переможця в номінації Найкращий гірськолижний курорт. Ним став найбільш високогірний курорт Європи – Валь Торанс. Знаходиться у Французьких Альпах. Його високо оцінили понад 1,6 мільйонів людей з 85 країн світу. Пальму першості курорт отримав за оптимальні умови лижного катання, особливу атмосферу та новаторський дух.

Найкращим готелем для гірськолижників визнаний W Verbier у Швейцарії. Переможцем серед нових гірськолижних готелей став The Westin Rusutsu Resort в Японії. Найкращим гірськолижним бутік-готелем визнаний The Vale Niseko. Найкраще гірське шале – Bighorn, Канада. Найкраще нове гірське шале Chalet du Pont Cam, Франція. Лідером у номінації Найкращий курорт для фрістайлу - швейцарський Лаакс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дубаї відкрився найбільший курортно-розважальний комплекс

Нагадаємо, премія Ski World Awards заснована в 2013 році. Присуджується за видатні заслуги в сфері гірськолижної індустрії. Долю номінантів вирішують експерти в галузі туризму, професійні лижники та громадськість.

Зараз ви читаєте новину «Куди поїхати кататися? Найкращі гірськолижні курорти 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути