Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2020 12:18

Комікс про Бетмена продали з молотка за рекордні $1,5 млн

Примірник "Детективного коміксу" про Бетмена 1939 року став найдорожчим в історії. На аукціоні його продали за $1,5 млн.

Комікс став однією з 2 наявних копій у настільки хорошому стані. Нереставрований примірник компанія Certified Guaranty оцінила на відмінно, пише Hollywood Reporter.

"Це чи не найкраща копія одного з найважливіших видань коміксів, які ви коли-небудь бачили", - сказав віцепрезидент аукціонного дому Heritage Auctions Баррі Сандовал.

Лише 5 інших невідновлених коміксів коли-небудь отримували таку високу оцінку від Certified Guaranty, що робить цей випуск особливим. За інший примірник цього ж коміксу 10 років тому на аукціоні заплатили $1 млн 75 тис.

Автор: Heritage Auctions
 

У цьому випуску під назвою "Справа про хімічний синдикат" від художника Боба Кейна та письменника Білла Фінгера йдеться про те, як уперше з'явився Темний лицар або Бетмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тім Бертон зніме серіал про сімейку Аддамс

1-й випуск комікса з героями Marvel 1939 року продали на аукціоні в Штатах. Покупцеві лот обійшовся у $1,26 млн, повідомляє Heritage Auctions. Героями 1-го випуску були Людина-факел, Ка-Зар, Ангел і Немор.

Зараз ви читаєте новину «Комікс про Бетмена продали з молотка за рекордні $1,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути