середа, 26 грудня 2012 12:33

Китайський фермер змайстрував авто, яке працює від сонця та вітру
5

Фото: Фото: drunov.ru

55-річний китайський фермер Тан Ченпін з Пекіна створив прекрасну ідею, яка може зробити з нього мільйонера. А все завдяки його проекту альтернативного автомобіля, який він побудував всього за три місяці з підручного мотлоху.

Агрегат заввишки 1 метр і довжиною 3 метри має величезний пропелер на передку корпусу, завдяки якому, силою набігаючого вітру, заряджаються акумулятори, що приводять у рух авто. Крім них, на машині є пара сонячних панелей, які надають додатковий заряд групі батарей.

На транспортному засобі є електрогенератор і акумулятори. Одна група батарей працює на рух, інша в цей час заряджається за допомогою вітрової та сонячної енергій. Така продумана компоновка забезпечує автомобілю повну безвідходність при максимальному ході в 140 км / год.

Пан Ченпін впевнений, що його ідея здатна озолотити його, варто тільки йому знайти спонсора для свого дітища. Адже на зібрання цього самохідного безвідходного авто він затратив усього 1,600 доларів, а можливості масового виробництва дозволять ще більше скоротити цю цифру.

"Я мрію зробити свій цінний внесок у суспільство, і це проект я створив не тільки з метою особистого збагачення. Мені було б приємно побачити, якби автомобілі моєї розробки стали господарями міських вулиць і автострад. І хто знає, можливо в майбутньому так і буде? ", - говорить він.

Зараз ви читаєте новину «Китайський фермер змайстрував авто, яке працює від сонця та вітру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути