Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2012 03:58

Кандидатом в мери канадського міста став кіт

Кандидатом в мери канадського міста став кіт
twitter.com/TuxedoStan

У канадському Галіфаксі господар кота по кличці Стен в смокінгу (Tuxedo Stan) висунув свого вихованця в кандидати в мери міста, повідомляє Metro. Незважаючи на те, що місцеві закони забороняють тваринам брати участь у виборах в якомусь якості, популярність чорно-білого кота зростає день від дня. 19 вересня група підтримки кота прийшла послухати дебати кандидатів у мери.

Основна мета Стена в смокінгу - привернути увагу жителів Галіфаксу до ситуації з бездомними тваринами. "На думку" кота, необхідно зробити все можливе, щоб котів і кішок, у яких немає свого будинку, було якомога менше. У передвиборчій програмі Стена в смокінгу говориться, що якщо йому вдасться перемогти, він гарантує всім котячим смачне частування з курки і котячі туалети в кожен будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведська поліція затримала кота-клептомана

У кота-кандидата досить багато шанувальників. Так, сторінка партії кота - "Партія смокінга" (Tuxedo Party) - в Facebook набрала більше трьох з половиною тисяч Лайка. Як вказує CBC News, жителі Галіфакса добре обізнані про програму кота Стена в смокінгу, так як "він всюди".

Вибори мера Галіфакса відбудеться 20 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Кандидатом в мери канадського міста став кіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути