Ексклюзиви
четвер, 22 серпня 2013 11:31

Канадський стоматолог збирається клонувати Джона Леннона

Канадський стоматолог збирається клонувати Джона Леннона
Фото: buzzaurus.com

Канадський стоматолог Майкл Жук (Michael Zuk), що купив два роки тому корінний зуб екс-лідера всесвітньо відомої групи The Beatles Джона Леннона, оголосив про намір витягти з зубних тканин зразок ДНК, щоб клонувати співака, пише РІА "Новости".

"Якщо вчені вважають, що зможуть клонувати мамонтів, то Джон Леннон може стати наступним", - цитує заяву Жука американське агентство UPI.

На думку дантиста, найближчим часом генетики цілком зможуть з'ясувати повний генетичний код Леннона, а навчившись клонувати людей, будуть мати можливість воскресити кумира мільйонів людей. Майкл Жук придбав зуб Джона Леннона в 2011 році на аукціоні в Лондоні за 19,5 тисячі фунтів стерлінгів (близько 31 тисячі доларів). Зі свого покупкою стоматолог здійснив кругосвітне турне по зубним клінікам і стоматологічним коледжам, після чого розмістив "реліквію" у себе в лікарському кабінеті.

Раніше Жук написав книгу, присвячену зубам знаменитостей. Колишній учасник The Beatles Леннон віддав власноруч вирваний у себе зуб своїй покоївці Дот Джарлетт (Dot Jarlett), що працювала в його будинку в Кенвуді в кінці 1960-х років. Він попросив її подарувати зуб дочці як сувенір. Проте потім цей сувенір опинився в колекції пам'ятних речей рок-музикантів, що належить засновнику музичного лейблу Creation Records Алану Макгі (Alan McGee). Він вирішив розпродати свої реліквії, заявивши, що втомився від індустрії рок-музики.

Зараз ви читаєте новину «Канадський стоматолог збирається клонувати Джона Леннона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути