Сучасний ринок ковбас дуже різноманітний, є великий вибір ковбасних виробів на кожен смак.
Проте часто можна зустріти фальсифікат, який тільки схожі на справжню ковбасу, пише 24tv.
Назвемо головні ознаки натуральної ковбаси і на що слід звертати увагу
Аромат
Справжня ковбаса має мати багатий і виразний аромат, який поєднує в собі запах м'яса, спецій, солодкого диму та інших інгредієнтів, які використовували для її виготовлення. Цей аромат можна відчути навіть на відстані.
Вигляд
Справжня ковбаса повинна мати свіжий і апетитний вигляд, з хорошою текстурою і багатошаровим складом. Її поверхня має бути гладкою, без видимих дефектів, а колір може варіюватися від світло-рожевого до темно-червоного, залежно від виду ковбаси. При нарізанні ковбаси, вона повинна мати чіткі відокремлені шари м'яса та жиру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині вчитель силою нагодував ковбасою учня. У школяра пішла кров
Уважно вивчайте склад
Подивіться на склад продукту. Справжня ковбаса міститиме м'ясо. Наприклад, свинину, яловичину чи курку. Також спеції та інші натуральні інгредієнти. У фільсифікатах можуть бути великі кількості добавок, штучних ароматизаторів та консервантів.
М'ясний хлібець готують по всьому світу, а рецептів його існує безліч. Щоб він став поживнішим і смачнішим, варто додати кабачок.
Такий хлібець гарно ріжеться, не кришиться. Підходить для м'ясної нарізки і на бутерброди.
Коментарі