четвер, 11 вересня 2008 15:55

Як характер впливає на хвороби

Як характер впливає на хвороби

Медики прийшли до висновку, що 70% всіх захворювань формується саме на психосоматичній основі. Іншими словами, можна сказати, що всім відома фраза: "Всі хвороби від нервів!", зовсім небезпідставна.

Ученим вдалося з"ясувати, що люди, які зовні виглядають спокійними, але внутрішньо не упевнені в собі і напружені, часто страждають запорами. А у дітей запори часто з"являються, як прояв протесту. Гіпервідповідальні люди часто страждають виразкою шлунку. Такі люди часто беруть на себе дуже багато, але не бачать реальної віддачі від своїх старань.

Ризик "заробити" інфаркт різко зростає у людей з яскраво вираженими диктаторськими схильностями. Такі люди часто володіють подвійним характером, поєднуючи жорсткість і сентиментальність. Часто такі люди достатньо жорстокі до своїх близьких, але самі страждають від нерозуміння.

Ризик інфаркту зростає і у людей, які гостро переживають і свої, і чужі проблеми. Для тонкої і нерішучої натури характерні бронхолегеневі захворювання. Такі люди схильні до самокопання, не вміють справлятися із стресом, а лише заганяють його углиб себе.

У сім"ях, де спостерігається приховане протистояння на тлі зовнішнього благополуччя, діти часто страждають астмою. Лідери за вдачею, люди з логічним складом розуму, схильні до захворювань нирок. Такі люди часто "гасять" свої емоції, не даючи їм вийти назовні. Розум у них переважає над почуттями.

Від хронічного головного болю часто страждає сильна натура, яка прагне все узяти на себе і ухвалювати рішення не тільки за себе, але і за інших. Досягають поставленої мету за допомогою хитрих "лабіринтів", не йдуть на пролом, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Як характер впливає на хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути