Ексклюзиви
вівторок, 04 жовтня 2011 12:26

Google зварила пиво за рецептами співробітників

Google зварила пиво за рецептами співробітників

Продукти компанії Google охоплюють багато сфер діяльності людини. Рано чи пізно інтернет-гігант повинен був звернути увагу й на пивоваріння.

Як пишуть журналісти, корпорація Ларрі Пейджа випустила обмежену партію пінного напою URKontinent. Свою назву пиво отримало від стародавнього суперконтиненту, попередника Пангеї.

Щоб створити ідеальний сорт, Google опитала тисячі своїх співробітників з приводу їх пивних пристрастей і побажань. На основі цього дослідження був складений рецепт, що включає в себе такі екзотичні інгредієнти, як насіння австралійської акації, щириця з Південної Америки, африканський зелений чай ройбос, болотний мирт з Європи та мед.

Випустити URKontinent допомогла американська пивоварна компанія Dogfish Head. Спробувати пиво можна на Великому фестивалі пива в Денвері, що почався вчора, 3 жовтня. Як стверджують поціновувачі, новий напій поєднує в собі смаки бельгійського елю, дорогої кави та вишні в шоколаді. На жаль, в Google сказали, що не збираються працювати в пивному бізнесі, тому появи URKontinent у продажу чекати не варто.

Зараз ви читаєте новину «Google зварила пиво за рецептами співробітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути