середа, 23 травня 2012 11:50

"Геїв треба відселити за електричний паркан і чекати поки не вимруть" - пастор

"Геїв треба відселити за електричний паркан і чекати поки не вимруть" - пастор
Пастор висловився досить різко щодо одностатевих стосунків і наголосив, що не вибачиться. Фото: vespig.wordpress.com

Священик з Північної Кароліни викликав в США хвилю обурення, неполіткоректно запропонувавши позбутися геїв і лесбійок, заховавши їх у гетто за електричним парканом, повідомляє CBS.

Під час проповіді в баптистській церкві на Провіденс роуд в Мейденi пастор Чарльз Уорлі заявив, що знайшов спосіб, як "позбутися усіх лесбійок і блакитних".

"Потрібно побудувати величезний паркан - в 100 миль (160 кілометрів) довжиною - помістити за ним всіх лесбіянок і, пролітаючи над обгородженій територією, скидати їм їжу, - запропонував священик. - Те ж саме треба зробити і з гомосексуалістами, а до паркану підвести електрику, щоб вони не змогли вибратися, через кілька років вони вимруть ".

Вимирати геї та лесбійки будуть тому, що "не можуть розмножуватися", пояснив свій задум Уорлі.

"Господи, помилуй, мене нудить від цього, - вигукує під кінець своєї промови Уорлі. - Тільки уявіть собі, що ви цілуєте іншого чоловіка!"

Уривок скандальної проповіді пастора був знятий на відео членами групи "Кетоба Веллі проти ненависті" і викладений в інтернет, де відразу ж отримав велике поширення.

Тим часом футбольних вболівальників, які їхатимуть в Україну на Євро-2012, закликали не демонструвати свою сексуальну орієнтацію відкрито. Про це пишуть в  The Independent.

"Я б радив всім англійським футбольним уболівальникам-геям, які планують їхати на Євро-2012 в Україну, вести себе там надзвичайно обережно, остерігатися не тільки хуліганів, але і поліції, і поводитися якомога непримітніше", - порадив представник Amnesty Internarional в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Геїв треба відселити за електричний паркан і чекати поки не вимруть" - пастор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути