Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2012 16:05

Французький фотограф знайшов спосіб пояснити дітям, як вони з'являються на світ
5

В один прекрасний день малюк напевно зацікавиться історією своєї появи на світ, і тут на батьків чекає важкий вибір: як саме донести дитині цю інформацію. Так, комусь кажуть, що знайшли в капусті, когось приніс лелека чи купили в магазині.

Автор: Фото: digitaljournal.com
 

Фотограф Патріс Ларош (Patrice Laroche) з Квебека вирішив все ж пояснити своїй маленькій дочці Жюстін, що вони з мамою зробили, щоб вона з'явилася на світ. Причому не тільки на словах пояснити, але і показати фотографії з цікавого фотопроекту "How to make a baby", створеного спільно зі своєю дружиною Сандрою Деніс (Sandra Denis).

Автор: Фото: digitaljournal.com
 

Патріс Ларош розробив своєрідну покрокову інструкцію в картинках, з гумором пояснюючи, чому у майбутньої мами росте живіт, і куди він зникає, коли малюк з'являється на світ. Веселі кадри інструкції з виготовлення дітей показують вагітність Сандри в динаміці, всі 9 місяців в декількох фотографіях.

Автор: Фото: digitaljournal.com
 

Час іде, зиму змінює весна, на майбутній мамі все менше теплого одягу, і все кругліший і помітніший стає її живіт. А щоб він ріс і округлявся, майбутній тато старанно накачує його повітрям, немов повітряну кульку.

Автор: Фото: digitaljournal.com
 

Що трапляється з кулькою, якщо закачати в неї занадто багато повітря, пояснювати не потрібно. Це видно і на фотографіях. Вибух і новонароджена донечка летить прямо в руки новоспеченому батькові. Ця весела фотосесія, на думку фотографа, допоможе батькам порозумітися з власними дітьми легко і просто.

Автор: Фото: digitaljournal.com
 

Зараз ви читаєте новину «Французький фотограф знайшов спосіб пояснити дітям, як вони з'являються на світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути