субота, 28 вересня 2019 01:35

Фотограф-невидимка Жан-Франсуа Жонвіль: жінки, які думають, що за ними ніхто не підглядає
25

Жінка стає ще більш прекрасною в хвилини, коли думає, що за нею ніхто не дивиться. Саме таку невимушену красу вмів ловити в об'єктив своєї камери фотограф-невидимка Жан-Франсуа Жонвіль. Дівчата на його знімках виглядають природно, та й самі фото не постановочні.

Еротика в його фотографіях абсолютно не агресивна і позбавлена будь-якої провокації. Природні пози, правильна постановка кадру, милі моделі – ось запорука успіху Жонвіля. Від його знімків віє домашнім затишком - атмосфера ледачого суботнього ранку, коли дівчина залишається поніжитися в ліжку до полудня. Фотографії Жана-Франсуа щирі і правдиві.

Захоплення фотографією прийшло до нього досить рано. Довгий час Жан-Франсуа Жонвиль подорожував по Франції зі своїм другом, фотографом Жоржем Гласбергом. В основному їх цікавила церковна архітектура. До двадцяти років Жан-Франсуа вже домігся деяких успіхів, завдяки чому зміг отримати посаду помічника американського фотографа Річарда Аведона. Через якийсь час, Жонвіль почав працювати самостійно. Саме тоді він і почав знімати жіночі портрети.

"Це досить дивно, але до того, як я став вчитися знімати ню, я дивитися не міг статті з оголеними тілами. Особливо в публічних місцях — мені постійно здавалося, що люди подумають, ніби я розглядаю порножурнал. Але моє сприйняття змінилося радикально. Можливо, так сталося тому, що за кілька років я вдосталь надивився на голі тіла і звик до них. Але не виключено, що я просто знайшов у всьому цьому якусь особливу красу", — розповідав Жан-Франсуа.

Еротика у фотографіях Жан-Франсуа Жонвіля
Еротика у фотографіях Жан-Франсуа Жонвіля
Еротика у фотографіях Жан-Франсуа Жонвіля
Еротика у фотографіях Жан-Франсуа Жонвіля
Еротика у фотографіях Жан-Франсуа Жонвіля

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядають знамениті жінки до 10 ранку

Зараз ви читаєте новину «Фотограф-невидимка Жан-Франсуа Жонвіль: жінки, які думають, що за ними ніхто не підглядає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути