Ексклюзиви
субота, 31 серпня 2019 01:55

Як виглядають знамениті жінки до 10 ранку
25

Французька фотограф Веронік Віал знімає знаменитих жінок в ранкові години. Веронік каже, що ранок - це час, коли жінка може бути сама собою, без макіяжу, без зачіски, в домашній обстановці, В цей час у неї є можливість не грати роль і не надягати маски. І не важливо, хто ця жінка: кінозірка, співачка або супермодель.

На зйомку фотограф приходила одна, без гримерів і асистентів — на всіх фотографіях світло природнє. Знаменитості жили на її очах, а вона просто "ловила момент".

На знімках жінки ще не встигли нанести макіяж або вмитися. Тому Веронік вдалося зафіксувати справжню жіночу красу — з трохи сонними обличчями, злегка заплутаним волоссям і щирими ранковими посмішками.

Відомі жінки, як і інші, позіхають, курять, хтось ще "спить" і ніби й не прокинувся, а хтось вже грає з дітьми і тваринами і гостинно пропонує випити кави.

Сама Веронік говорить про свою роботу: "Коли людина прокидається, вона ще не встигла почепити свою маску, вона ще в півсні, вона нікого не зображує. Вона просто та, хто є насправді. І вони всі — слухай, вони такі зворушливі!"

Супермодель Летиція Каста у ванній
Летиція Каста у ванній
Підпис фотографа до знімку: «Летиція Каста, 7:13 ранку»
Фотограф чекала, коли Міла Йовович прокинеться, щоб сфотографувати актрису сонною і усміхненою
Нарешті Міла прокинулася

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні й оголені: найскандальніші фотосесії знаменитостей

Зараз ви читаєте новину «Як виглядають знамениті жінки до 10 ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути