середа, 06 жовтня 2010 11:01

Еволюція зменшила "чоловіче достоїнство" і збільшила жіночі груди

Еволюція зменшила "чоловіче достоїнство" і збільшила жіночі груди

Як з'ясувалося, за останні п'ять десятків років "чоловіче достоїнство" жителів західних країн не тільки не збільшилося, а, навпаки, значно зменшилося, повідомляє gde.ru.

Між тим, за останні 50 років груди середньостатистичної жінки збільшилася приблизно на три розміри. З таким твердженням виступила міжнародна група учених, заявивши, що це еволюція зробила представницям прекрасної статі такий щедрий подарунок.

За словами європейських і американських дослідників, поки не відомо, що послужило причиною такого прискореного зростання жіночих принад. Однак певні здогади у вчених все-таки є. По-перше, на їх думку, вплинути на розмір бюста могло зміна загального гормонального фону, а по-друге, екологічна ситуація.

При цьому дослідники відзначили, що в розрахунок не брали жінок з надмірною вагою. Під наглядом було тільки стрункі дами з великим бюстом. Цікаво, що збільшення грудей зафіксовано лише у мешканок західних країн, до азіаток й африканок природа виявилася менш прихильною.

Що стосується сильної статі, то тут абсолютно протилежний ефект. Як з'ясувалося, за останні п'ять десятків років "чоловіче достоїнство" жителів західних країн не тільки не збільшилася, а, навпаки, значно зменшилася.

Нагадаємо, кілька років тому британські вчені встановили разючий зв'язок між способом життя середньостатистичної англійки і розміром її бюсту. Проаналізувавши статистичні дані, група дослідників на чолі з дієтологом Мерилін Гленвіла з'ясувала, що за останнє десятиліття дамський бюст на островах збільшився на розмір - з другого до третього.Основна причина фізіологічних змін, на їхню думку, - це вплив естрогену, який особливим чином впливає на тканину молочної залози.

Питання в тому, чому у дівчат зашкалює рівень жіночого статевого гормону.Британські фахівці тоді заявили, що в даному випадку спрацьовують так звані "лжегормони" - хімічні речовини, що викликають в організмі жінки таку ж реакцію, як і натуральний естроген. Це можуть бути пестициди, консерванти, харчові добавки і препарати, що застосовуються у пластичній хірургії з метою розгладження зморшок.

"У наш час штучні гормони потрапляють в організм звідусіль - з їжею, косметикою і, якщо можна так висловитися, з самого повітря", - пояснив директор Лондонської жіночої клініки Пітер Боуен-Сімпкінс.

За його словами, замінники гормонів містяться в солі, алкоголі, питній воду, протизаплідних засобах і навіть губній помаді.

А трохи раніше доктор Олівер Керрі з Дослідницького центру ім. Дарвіна при Лондонській школі економіки описав, як у прийдешньому буде виглядати людство. Згідно з його доповіддю, до 3000 р. чоловічий пеніс стане більше, а жіночі груди - шикарніше, взагалі люди стануть вище - до 2 м, шкіра буде кольору кави, а тривалість життя виросте до 120 років.

Нагадаємо, інші вчені висловили думку, що через 100 років - до 2110 - людство повністю зникне з Землі.

Зараз ви читаєте новину «Еволюція зменшила "чоловіче достоїнство" і збільшила жіночі груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути