субота, 28 квітня 2012 10:01

Еміратський пенсіонер продовжує йти на рекорд: має вже 94 дитини

Еміратський пенсіонер продовжує йти на рекорд: має вже 94 дитини
Даад Абдул Рахман. Фото: samogo.net

Еміратський військовий пенсіонер Даад Абдул Рахман продовжує бити рекорди в благородній справі продовження роду. Найближчим часом він стане батьком у 94-й раз. При цьому мало хто сумнівається, що навіть чисто з "спортивного азарту", голова сімейства найближчим часом увійде до "клубу 100". Його найближчий, але при цьому далеко відсталий конкурент, батько 52 дітей від 12 дружин Салем Джума в свої майже 80 років скоріше за все вже вичерпав колишню силу і можливості. Але і він вважає, що його молодший і більш успішний співвітчизник Даад не збирається зупинятися на досягнутому.

Як писала в 2009 році газета National, у свої 60 років, незважаючи на ампутацію ноги, Даад утримував 16 дружин, які нагородили його 86 дітьми. Однак, на відміну від зразкового сім'янина Салема Джума, який, нехай за допомогою дружин і дітей, може відновити в пам'яті імена своїх нащадків, для Даада важливішою є їх кількість. Менше того, він з величезною напругою перераховує навіть своїх дружин - оманок, еміраток, індіанок, марокканок, пакістанок, суданок і навіть не намагається згадати імена своїх синів і дочок. За його словами, перше одруження було просто інтрижкою, з сімома обраницями він розлучився, три померли, а ще три, за його словами, "зникли і більше не поверталися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матуся 14 дітей не встигає виховувати старших та доглядати молодших

За минулі два з половиною роки він не втрачав часу дарма, значно омолодив "склад" своїх законних трьох дружин. Через два роки еміратець планує досягти заповітної мети - стати батьком 100 дітей. Але чи зупиниться він на цьому?

"Якщо у мене в кишені 100 монет і, йдучи по вулиці, я побачу ще одну монету, то обов'язково підніму її, незважаючи на те, що вже багатий", - розмірковує Даад.

Одним словом, почесний багатоженець продовжує робити все від нього залежне, щоб повернути назад негативну тенденцію зниження рівня народжуваності в Об'єднаних Арабських Еміратах, де, за останніми даними, на кожну сім'ю припадає в середньому двоє дітей. Треба віддати належне і владі еміратів Абу-Дабі і Аджмана, де Даад Абдул Рахман звив своє родинне гніздечко. Крім військової пенсії, супербатько отримав грошову субсидію в розмірі 600 тис дирхамів (близько 163 тис доларів США ), держава виділила йому також два нових будинки, а його дружини народжують і користуються безкоштовними медичними послугами в державних госпіталях.

Зараз ви читаєте новину «Еміратський пенсіонер продовжує йти на рекорд: має вже 94 дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути