четвер, 06 жовтня 2011 17:36

Екстремали скупалися в джакузі над мостом висотою 187 м
11

Фото: Фото: jaccuzzi.ch

1 жовтня група з 24 ентузіастів скупалася в "джакузі", загрозливо завислому над ущелиною. Температура води у ванні становила 38 ° C, а висота мосту, під яким все відбувалось, - 187 метрів.

Вкрай трудомістку операцію провела команда, що іменує себе асоціацією jaccuzzi.ch. Уночі швейцарці забрались на старий пішохідний міст Pont du Gueuroz, спустилися з нього на мотузках до неназваного рівня і змонтували з 7,5 дерев'яних піддонів висячу платформу.

На майданчику був зібраний басейн, який хлопці наповнили водою зі шлангів. Воду ентузіасти розігріли за допомогою газового котла.

Скупавшись у рамках пристойності, джакузісти (як вони себе називають) усе прибрали за собою, так що від акції залишились лише докладний фотозвіт і знятий професійним режисером документальний фільм, який, здається, і був головною метою заходу.

Асоціація jaccuzzi.ch існує з 2001 року, і акція під мостом - не перший її масштабний проект. 13 вересня 2007 року хлопці залізли на Монблан і влаштували купання в "джакузі" на висоті 4807 метрів над рівнем моря.

Зараз ви читаєте новину «Екстремали скупалися в джакузі над мостом висотою 187 м». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути