пʼятниця, 02 листопада 2018 01:35

Економність, впертість чи імпульсивність: тюбик зубної пасти розповість про характер

Наші звички можуть розповісти про нас набагато більше за будь-яку анкету. Незначні дії, які ми здійснюємо щодня, є частиною нашого повсякденного життя і багато чого можуть розповісти про нашу особистость та стан на даний момент.

Простий тест може розкрити багато рис вашого характеру по тому, як ви видавлюєте зубну пасту, пише meowgag.com

 

1. Перфекціоніст

Якщо ви звикли закочувати тюбик з кінця до початку, то ви досить ощадливий і охайний чоловік, і хоча ви завжди дбаєте про своїх речі, вам не байдужі і оточуючі вас люди.

Ви перфекціоніст і не любите недбалого ставлення та даремних витрат, тому використовуєте ресурси повною мірою. Ви звикли наполегливо працювати і робити свою справу професійно, а значить люди завжди можуть на вас покластися. У вас в будинку зразковий порядок, а ваше життя дуже організоване.

2. Реаліст

Якщо ви видавлюєте зубну пасту посередині, то ви реаліст і активна особистість, яка іноді схильна занадто поспішати.

Вас не можна назвати дуже акуратною або зібраною людиною, але зустрічаючись з труднощами віч-на-віч, ви здатні зібратися духом і виплутатися із ситуації. Ви досить товариські, легко заводите друзів і любите бути на виду. Ви - емоційно стабільна людина і вмієте зберігати рівновагу в житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як прибрати зубний наліт в домашніх умовах

3. Упертий

Якщо ви видавлюєте зубну пасту в верхній частині ближче до кришечці, то ви досить уперті і завжди відстоюєте принципи, в які свято вірите. Ви готові на все, щоб досягти поставленої мети.

Часом ви буваєте схильні до песимізму і з обережністю знайомитеся з новими людьми. Просто ви звикли покладатися тільки на себе. Ви самодостатня людина і любите себе, що дуже добре. Але будьте обережні, щоб це не переросло в нездоровий егоїзм.

4. Творчий

Якщо ви намагаєтеся залишити тюбик зубної пасти практично незайманим, то ви любите перебувати на самоті. Ви мрійник і творча людина. Часом може здаватися, що ви живете в своєму власному світі.

Якщо ви намагаєтеся видавити трохи зубної пасти, вас можна охарактеризувати як чутливу, делікатну, добродушну, вдумливу і терплячу людину. У той же час, ті, хто видавлює багато зубної пасти, як правило прямолінійні та щедрі. Вас завжди відвідує безліч думок і ідей, якими ви готові поділитися з іншими.

5. Відкритий

Якщо у вас немає звички видавлювати зубну пасту в певному місці, то ви – людин з багатою уявою та дуже винахідлива. Часом ваше життя буває наповнена невизначеністю.

Вам подобається йти вперед без будь-яких планів на майбутнє. Ви оптимістична і неупереджена людина, яка вірить в краще. У вас немає звички чіплятися і звинувачувати інших людей. Часто у вас виникає сильне бажання досягти чогось, але іноді не вистачає наполегливості.

Тюбик для зубної пасти був придуманий в 1892 році американським дантистом Вашингтоном Шеффілдом. Шеффілд запозичив ідею у художників, що зберігали фарби в олов'яних тюбиках. У таку ж упаковку дантист вирішив помістити і зубну пасту. Пізніше Шеффілд кинув свою лікарську практику і зосередився на виробництві тюбиків.

Однак він не зробив одного - не запатентував свій винахід. Це зробив рік потому його співвітчизник аптекар Нік Колгейт. Свого часу саме він придумав розводити зубний порошок до стану пасти, а тепер отримав патент і на тюбик для неї. Колгейт налагодив масове виробництво зубної пасти в новій упаковці. Незабаром тюбики стали робити з алюмінію, а потім перейшли на пластик.

До винаходу тюбика порошок, а потім пасту упаковували в пакети і незручні скляні банки.

В СРСР тюбик для зубної пасти стали використовувати тільки в 50-ті роки 20 століття. До цього продавалися в жерстяних, а пізніше і пластмасових баночках, і представляли собою зубний порошок.

Зараз ви читаєте новину «Економність, впертість чи імпульсивність: тюбик зубної пасти розповість про характер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути