середа, 02 травня 2018 02:50

Джордж Мартін випускає нову книгу з серії "Гри престолів"

Джордж Мартін випускає нову книгу з серії "Гри престолів"
Джордж Мартін випускає чергову серію "Гри престолів". Фото: Без Табу

Американський письменник і сценарист Джордж Мартін анонсував вихід уже цього року нової книжки з серії романів "Пісня льоду і полум'я". Проте це буде не довгоочікувана шоста частина серії під назвою "Вітри зими", а книжка, що розповідає передісторію династії Таргарієнів — "Полум'я і кров".

Очікується, що книжку можна буде купити у книгарнях по всьому світу вже у листопаді цього року. Що ж стосується "Вітрів зими", то на неї доведеться ще зачекати, хоча раніше письменник обіцяв завершити і видати її теж у 2018 році. "Ні, зима не приходить… Принаймні, не в 2018 році. Вам доведеться зачекати на "Вітри зими"", – написав він у своєму блозі.

Новинку – "Кров і полум'я" – випустить видавництво Ballantine Bantam Dell. Мартін підкреслює, що це – перший том, отже, варто очікувати на продовження. За словами письменника, сюжет книжки буде зав'язаний на історії династії Таргарієнів "від Ейгона I Завойовника до регентства Ейгона III – з їхніми дружинами, війнами, братами, сестрами, дітьми, друзями, суперниками, законами, подорожами і тому подібним". Тобто події відбуватимуться за 300 років до головної боротьби за Залізний трон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як привчити дитину до читання

На основі серії книг Джорджа Мартіна "Пісня льоду та полум'я" американський телеканал HBO зняв популярний серіал "Гра престолів". Зараз на телебаченні вийшли сім сезонів. Фінальний сезон планується на 2019 рік. За даними HBO, він буде складатися з шести серій. Джордж Мартін бере участь в роботі над серіалом як виконавчий продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Мартін випускає нову книгу з серії "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути