четвер, 04 серпня 2011 13:31

Дівчата на Октоберфесті отримають обереги від зґвалтування

Дівчата на Октоберфесті отримають обереги від зґвалтування

У Німеччині почалася підготовка до 178-го фестивалю пива Октоберфест, який відбудеться 17 вересня. Очікується, що він збере 7 млн ??туристів.

Цього року організатори вирішили приділити особливу увагу безпеці представниць прекрасної половини людства. Їм на вході будуть роздавати зелені наручні браслети, на яких  напишуть їх імена та контактну інформацію.

Організатори сподіваються, що подібний захід допоможе молодим дамам після свята дістатися додому й скоротить щорічну кількість нападів на дівчат.

Як пише Spiegel, планується поширити 5000 неонових браслетів серед відвідувачок фестивалю. Однак вони не схожі на звичайні дискотечні браслети. Зворотний бік браслетів фестивалю придатний для нанесення написів, таких, як номери телефонів друзів або адресу готелю, де зупинилась дівчина. Як повідомляється, браслети будуть зроблені зі стійкого до різних атмосферних впливів матеріалу.

Щорічна статистика фестивалю показує, що як мінімум 12 дівчат, які відвідали фестиваль, ставали жертвами нападів. Але фахівці вважають, що ця цифра в 10 разів більша, просто про решту нападів дівчата переважно не повідомляють у поліцію.

Особливу увагу організатори будуть надавати  англомовним відвідувачкам. Їх окремо проінформують про можливу загрозу. Досвід попередніх років показує, що американки, австралійки й канадки частіше за інших ставали жертвами нападів.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата на Октоберфесті отримають обереги від зґвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути