середа, 07 вересня 2011 14:59

Чоловік з допомогою 3D-моделювання робить скульптури з велосипедів
5

Фото: Фото: inhabitat.com

Мешканець Лонг Айленда Бенард Клевікас робить скульптури зі зламаних або забутих велосипедів. Свої роботи він розміщує на вуличних стовпах, закликаючи тим самим стежити за чистотою вулиць.

Велосипеди виглядають так, ніби вони стояли в такому вигляді раніше постійно сплющеними та крутилися навколо ліхтарних стовпів. Але насправді їх автор за допомогою 3D-моделювання розробив спеціальний дизайн, який можна було б легко втілити в роботах просто на вулиці.

Потім створив кожен велосипед з нуля. Для цього він використовував знайдені або залишені частини велосипедів. Потім зварював їх разом, щоб створити "новий" велосипед. Після чого в ящик для кімнатних рослин ставив квіти та прикріплював його до велосипеда - і скульптура ставала прикрасою вулиці.

Крім усього іншого, Бенард, який зазвичай створює абстрактні скульптури, вирішив значну проблему міста - перетворив забуті велосипеди в корисні предмети. Таким чином власне "зелений" транспорт перетворився на ще один продукт вторинної переробки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з допомогою 3D-моделювання робить скульптури з велосипедів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути