пʼятниця, 13 липня 2012 17:55

Чоловік висадив дуби у формі серця на честь померлої дружини
7

Щасливе подружжя Хоус
Контур серця лишається зеленим навіть взимку
Хоус висадив близько 6 тисяч молодих дубових деревець
У цетрі галявини висадили нарциси

70-річний Вінстон Хоус виростив на своєму полі справжнє зізнання у вічному коханні: він цілий тиждень обережно висаджував 6 тисяч молодих дубків, після того як його 33-річна дружина Дженет раптово померла. Це трапилося 17 років тому, з тих пір жива "листівка" до дружини пишно розрослася.

Вінстон засадив деревами 6 акрів площі, залишивши вільним від дерев невеличку галявину у формі серця, гострий край якого вказує у напрямку будинку, де Дженет жила в дитинстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заздрість відбирає в людини розум і серце", - Магдалена МОЧІОВСЬКІ, мольфарка

Ця чудова галявина не помітна зі сторони шосе і була таємницею родини, поки мандрівники, які пролітали поруч на повітряній кулі, не помітили це місце і не сфотографували його.

"Мені здалося, що це чудова ідея — це було щось схоже на раптове осяяння — я почав висаджувати дерева одне за одним. Коли все вже було зроблено, я сів і подумав — це ідеальний подарунок у пам'ять дружині, який залишиться тут на довгі-довгі роки."

Містер Хоус, який має ферму на 112 акрів поблизу Вікверу у Південному Глоустерширі, одружився із Дженет у 1962-му році. У 1995-му, у свої 50 років, Дженет померла від серцевого нападу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки за все життя закохуються частіше, ніж жінки

Цікаво, що зайти на територію "серця" можна лише через вузеньку стежку у його вістрі, оскільки по контуру воно повністю засаджене живоплотом.

"Усередині ми висадили нарциси, які квітнуть навесні — це виглядає неймовірно. Я можу тут сидіти дуже довго", - розповідає гордий господар ферми.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік висадив дуби у формі серця на честь померлої дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути