четвер, 10 листопада 2016 19:52

"Чи то церква, чи то храм" - домівка українського судді
3

Заступник голови апеляційного суду Полтавської області Гальонкін Сергій задекларував найбільший серед суддів Полтавщини будинок площею 661 кв. м.

Про це повідомляє УНІАН.

За декларацією, щонайменше останні 3 роки основний дохід родини – заробітна плата судді. На запитання, звідки кошти на будинок, каже: "Допомогла дружина і батьки".

"Cтарша донька Сергія Гальонкіна з 2015 року також працює суддею Октябрського районного суду м. Полтави. Отже, винесені нею рішення також може розглядати її батько в апеляційному суді", - кажуть журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли стрічку про е-декларації чиновників

Нині суддя будує дачу в Полтавському районі на 9 паях землі, яка колись належала дачному кооперативу. А ще Гальонкін має 2 квартири й офіс у Полтаві та квартиру в Києві, записану на 70-річну тещу, а також 3 автомобілі та 2 мопеди.

"Гальонкіна хата. Це - не церква. Не храм. Не готельний комплекс. Це - домівка судді. Заступника голови Апеляційного суду Полтавської області Сергія Гальонкіна. 4 поверхи, 660 кв. м" - кажуть у Центрі протидії корупції.

Міжнародний валютний фонд допоможе Національному агентству з запобігання корупції перевірити статки українських посадовців за межами України.

Зараз ви читаєте новину «"Чи то церква, чи то храм" - домівка українського судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути