Ексклюзиви
середа, 21 березня 2012 14:33

Черкащанка в'яже іграшкових янголів з бавовняних ниток

22-річна черкащанка та магістр банківської справи Анна Громадська має найбільшу колекцію в'язаних іграшок у місті.

Майстриня почала в'язати крючком ще у школі, однак безпосередньо вив'язувати янголів стала два роки тому, коли шукала в інтернеті вироби, які можна зробити своїми руками.

Запевняє, що техніка виконання не дуже складна, але результат приємно дивує. Перших янголів вона дарувала, а найпершого – залишила собі.

Анна переконує, що в'язати іграшки неважко.

"Найскладніше мені виготовляти маленькі деталі – ручки та ніжки", – розповідає майстриня в'язаних янголів.

Візерунки спочатку шукала в інтернеті і використовувала вже готові схеми. Зараз часто не уявляє, якою іграшка буде та жартує, що "янгол сам народжується, і руки в'яжуть самі"

Процес створення янгола складається з трьох частин: виготовлення деталей, крохмалення, а наступного дня, після того, як деталі висохнуть, дівчина їх з'єднує та прикрашає намистинами, стрічками та трояндами.

Основу матеріалів складають бавовняні нитки, голову іграшки майстриня набиває шерстю. Імена своїм іграшкам не дає, а залишає це право за новими власниками.

Майстриня створює іграшки лише у приємній атмосфері під спокійну музику. Вона переконана, що за такими іграшками, – майбутнє, бо їхня основна перевага – натуральність матеріалу та оригінальність.

"Іграшка, зроблена власноруч, набагато цінніша і цікавіша для людей, ніж просто пластмасова, виготовлена зі штучних матеріалів, яка не має душі".

Зараз ви читаєте новину «Черкащанка в'яже іграшкових янголів з бавовняних ниток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути