Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2008 14:35

"Білайн" запустив безлімітні розмови в мережі

"Білайн" запустив тариф для безлімітного спілкування в мережі "Є тема!". У цьому пакеті оплачується лише перша хвилина розмови — 15 коп. Решта дзвінків протягом доби безкоштовні. Кількість і тривалість розмов не обмежується. Плата за з"єднання становить 10 коп.

— Це нова пропозиція для абонентів, які люблять довго говорити, — каже Антон Володькін, 29 років, директор "Білайн" із маркетингу.

У тарифному плані "Є тема!" дзвінки на інші мережі — мобільні і стаціонарні — коштують 85 коп./хв. СМС обійдеться в 25 коп., ММС — у 75.

Стартовий пакет коштує 20 грн, 10 грн потрапляє на рахунок. Абоненти "Білайн" можуть перейти на тариф "Є тема!" за 10 грн.

— У новому пакеті можна активувати послугу "Дзвони в Росію", — розповідає Ірина Леліченко, 35 років, із компанії "Білайн". — Будь-який дзвінок коштуватиме 69 копійок за хвилину. Не має значення, в який регіон людина дзвонить — в Москву чи на Далекий Схід. Активація послуги теж обійдеться в 10 гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Білайн" запустив безлімітні розмови в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути