четвер, 29 грудня 2016 16:50

Автор світових рекордів ліг на мотузці над водоспадом

Слеклайн — ходіння по спеціальній стропі, натягнутій між стаціонарними об'єктами. Німець Лукас Ірмлер, професійний слеклайнер. Подорожує по земній кулі та виконує неймовірні трюки з 2006 року. Він — автор двох рекордів в Книзі Гіннесса.

Автор: vidomosti-ua.com
 

Нещодавно Ірмлер зробив черговий неймовірний трюк. Разом з однодумцями натягнув три масивних стропи над водоспадом та сусідніми вершинами в Британській Колумбії, одній з провінцій Канади. Це найвищий у світі вільно падаючий потік води. Тут Лукас Ірмлер ліг на мотузку, що натягнута на 40 см нижче вершини водоспаду.

Автор: vidomosti-ua.com
 

Потрапити на водоспад Ханле можна або пішки, або на гідролітаку. Дороги туди немає. Лукас зазначив, що це місце стало для нього новим досвідом у багатьох відношеннях. Він провів цілий тиждень у цьому тихому й далекому від цивілізації місці, насолоджуючись красою природи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пілот винищувача записав вражаюче відео польотів

Зазначимо, раніше в цьому році Лукас та Самуель Волер побили більш ранній світовий рекорд щодо найдовшої прогулянки по канату. Шлях становив 270 м над прірвою. Вони зробили свою небезпечну прогулянку по стропі. Змогли перевищити попередній світовий рекорд на 30 м, пройшовши повз гори Пилатус, Швейцарія, на неймовірних 2000 м над рівнем моря.

Зараз ви читаєте новину «Автор світових рекордів ліг на мотузці над водоспадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути