Місцевий винахідник з Аргентини створив пристрій, який допоможе начиняти банани карамельним кремом, медом або лікером.
На фрукт одягається новий пристрій, після чого середина банану виймається, а замість неї заливається наповнювач: карамель або мед.
"Коли я зрозумів, що можна поєднати карамельний соус із бананом і перетворити фрукт на десерт дуже акуратно, швидко та просто, то я подумав, що мій пристрій матиме успіх на ринку. І це стало ще одним стимулом", - коментує винахідник.
Фаршировані банани, традиційний аргентинський десерт. Раніше кухарям доводилось довго над ним працювати, а зараз це стало справою кількох рухів.
Банани в Аргентині взагалі дуже розповсюджений фрукт. У цій країні на початку ХХ століття була навіть так звана "бананова лихоманка". Його додають у звичайні страви та особливо багато рецептів існує щодо використання його в десертах.
Коментарі