пʼятниця, 09 квітня 2010 12:30

Apple випустить зменшену копію iPad

Apple випустить зменшену копію iPad
Компанія Apple розробляє зменшену версію планшета iPad. Новий пристрій буде обладнаний екраном, розмір якого по діагоналі становитиме 5-7 дюймів, пише Digitimes з посиланням на виробників компонентів.

За відомостями Мінч Куо, старшого аналітика Digitimes Research, новий планшет може надійти в продаж у першому кварталі 2011 року. Він орієнтоватиметься на читання електронних книг. Ціна пристрою становитиме менше 400 доларів. Для порівняння, вартість молодшої моделі iPad з екраном 9,7 дюйма в США становить 499 доларів.

Очікується, що подібний пристрій може скласти конкуренцію популярним читалкам електронних книг, особливо Amazon Kindle і Barnes & Noble Nook. Найбільш поширена версія Kindle обладнана 6-дюймовим екраном і продається за 259 доларів. 

При цьому "маленькі" iPad також можуть зайняти нішу між оригінальною версією пристрою, випущеною у продаж 3 квітня, і пристроями iPhone і iPod touch, які мають екран розміром у 3,5 дюйма.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Apple випустить зменшену копію iPad». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути