середа, 26 січня 2011 16:37

Apple схрещує клавіатуру з комп'ютерною мишкою (ФОТО)

Компанія Apple подала до Бюро США з патентів і товарних знаків (USPTO) заявку на реєстрацію двох технологій. Одна з них передбачає створення повноцінного замінника мишки - фізичної клавіатури з вбудованими в неї камерами виявлення руху.

Сенс її полягає в тому, щоб об'єднати мишку та клавіатуру в одному пристрої. Цей апарат, ймовірно, матиме два режими - "набір" і "миша", що перемикаються за допомогою комбінації клавіш. Працювати він буде приблизно так: в браузер вводиться каманда, включається режим "миша", а потім за допомогою рухів пальця поверх клавіатури сторінка прокручується вгору або вниз.

Відповідно до опису другого патенту, в майбутньому Apple хоче створити мишку з конфігурованим LED-, LCD-, OLED- або TFT-дисплеєм. Вона буде проектувати контент на сенсорну поверхню за допомогою коллімірованого оптоволокна. Користувач може запрограмувати цей дисплей на відображення іконок, "гарячих" клавіш та інших клавіш навігації.

За матеріалами: Вести

Зараз ви читаєте новину «Apple схрещує клавіатуру з комп'ютерною мишкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути