четвер, 27 грудня 2012 00:40

Apple негативно вплинула на рівень злочинності в Нью-Йорку

Apple негативно вплинула на рівень злочинності в Нью-Йорку
Фото: yatelefon.ru

Загальний рівень злочинності в Нью-Йорку в цьому році виріс вперше за останні 20 років в значній мірі "завдяки" розкраданню пристроїв компанії Apple. Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, кількість крадіжок особистих електронних пристроїв (наприклад, смартфонів iPhone) виросло на 9%.Загальний рівень злочинності піднявся на 3%.

За словами глави прес-служби нью-йоркської поліції Пола Брауна, число крадіжок пристроїв Apple вплинуло на загальну статистику в 2012 р. Якби цього зростання не було, то загальний рівень злочинності продовжував би знижуватися. Потрібно відзначити, що проблема не з'явилася "раптово". Американські копи вже давно намагаються боротися з крадіжками пристроїв "яблучної" компанії. Наприклад, після виходу останнього покоління iPhone, ньюйоркцям було запропоновано зареєструвати свої смартфони, щоб у випадку крадіжки поліцейські могли швидко вислідити пристрій.

За даними Bloomberg, за період між 1 січня і 30 вересня у Нью Йорку було вкрадено 11447 продуктів Apple. У порівнянні з аналогічним період 2011 р. зростання склало 40%. Поліцейські вже назвали продукти Apple "магнітом для злочинів". Звичайно, самого виробника звинувачувати у величезній популярності його продукції складно.

Зараз ви читаєте новину «Apple негативно вплинула на рівень злочинності в Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути