Ексклюзиви
середа, 16 січня 2013 18:02

Американка задушила свого чоловіка грудьми

Американка задушила свого чоловіка грудьми
Фото: tsn.ua

51-річна американка Донна Ленж зі штату Вашингтон задушила свого коханого, навалившись на нього своїм великим бюстом. "Вона задушила свого співмешканця грудьми", - йдеться у поліцейському звіті, пише The Sun.

Трагічний інцидент стався пізно увечері 12 січня на стоянці для трейлерів, коли між мешканцями одного з мобільних будинків розігралася неабияка сварка. За інформацією свідків, літні чоловік і жінка затіяли суперечку на підвищених тонах, яка незабаром переросла в справжнє побоїще.

"Ми підійшли ближче, щоб довідатися, в чому справа, і побачили через відчинені двері, як розлючена жінка шпурнула свого співмешканця в інший кінець фургона, а потім кинулася на нього зверху з усією силою своєї ваги", - розповіли ошелешені очевидці.

"Швидка" та поліція, що прибули на місце, побачили Донну, яка лежала на своїй жертві. За словами поліції, її величезний бюст закривав чоловікові все обличчя. Медики зробили кілька спроб оживити чоловіка, однак він помер вже після прибуття в лікарню.

Крім того, співробітники правоохоронних органів особливо зазначили, що вага жінки становить приблизно 87 кілограмів, тоді як померлий важив всього 79. На часі жінці загрожує звинувачення в ненавмисному вбивстві.

Зараз ви читаєте новину «Американка задушила свого чоловіка грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути