Ексклюзиви
понеділок, 09 вересня 2024 21:40

Які речі можна забирати з собою при виселенні з готелю

Які речі можна забирати з собою при виселенні з готелю
Чотири речі готелю, які дозволено забирати з собою Фото: pinterest

Коли залишаєте готель, з собою можна прихопити деякі речі з номеру.

За даними опитування, яке провів портал Wellness Heaven, найчастіше постояльці забирають з собою рушники. Крім того, серед речей, які часто виносять з готелів, є халати, вішалки, подушки та ковдри. Проте ці предмети є власністю готелю, і забирати їх з собою заборонено.

Але є речі, які дозволено взяти додому. Розповімо, що саме можна забрати з готельного номера без порушення правил.

Що можна забрати з собою з номера готелю

Флакончики з косметичними засобами. Всі маленькі флакончики з шампунями, кондиціонерами, гелями для душу та лосьйонами для тіла, які знаходяться у ванній кімнаті, можна забирати з собою, навіть якщо вони залишились невикористаними. Це вважається нормою, оскільки ці предмети призначені для одноразового використання.

Одноразові предмети. У багатьох готелях, особливо у висококласних, гостям пропонують такі речі, як зубні щітки, шапочки для душу, гребінці, щітки для взуття та інші одноразові засоби гігієни. Усі ці предмети можна забрати з собою.

Одноразові капці. В більшості готелів гостям надають одноразові капці, які також дозволено забрати з собою після перебування у номері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім країн, де чайові можуть бути образою

Рекламні матеріали. Брошури, листівки та інші рекламні матеріали, що знаходяться у номері або на стійці реєстрації, також можна взяти з собою. Вони надаються гостям як інформаційні ресурси про готель або місцеві визначні пам'ятки.

На що звернути увагу

Хоча більшість одноразових предметів можна забирати з собою, варто бути обережним з деякими речами, які можуть бути платними. Наприклад, міні-бар у номері часто містить напої та закуски, за які потрібно заплатити окремо. Тому перед тим як забирати щось із номера, переконайтеся, що ці речі дійсно призначені для одноразового використання і не потребують додаткової оплати.

У данській столиці Копенгаген туристів будуть нагороджувати безкоштовними напоями, їжею та розвагами, якщо вони будуть проявляти під час подорожі "екологічну відповідальність".

Данська столиця, що посідає третє місце в рейтингу найстійкіших міст світу, має намір рішуче пропагувати екологічно чисту поведінку серед понад 12 мільйонів гостей, які ночують у Копенгагені щороку.

Зараз ви читаєте новину «Які речі можна забирати з собою при виселенні з готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути