субота, 19 липня 2008 20:22

Як схуднути без дієт

Як схуднути без дієт
Схуднути без дієт цілком реально, необхідно тільки змінити своє життя. Дотримуючись правил, про які ми говоритиме нижче, ти зможеш, не відмовляючи собі ні в чому, прийти в ту форму, про яку раніше ти тільки мріяла. І це зовсім не складно!

Правило 1. Фантазуй. Уяви собі, якою ти будеш, коли схуднеш. Представлена тобою людина – це твій ідеал, до якого необхідно прагнути. Іноді уявляй собі, як твій ідеальний двійник ходить по магазинах і купує дуже красиві речі тощо. Такі фантазії будуть потужним уявним стимулом, що допоможе тобі позбавитися зайвих кілограмів.

Правило 2. Склади свою програму харчування. Приймай їжу не менше чотирьох разів на день. При цьому, на сніданок з`їдай 20 % денного раціону, на другий сніданок – 30 %, на обід – 40 %, а на вечерю – 10 %. При цьому, твоє меню має складатися із зернових, овочів і молочних продуктів. Останній прийом їжі має бути не пізніше, ніж за півтори-два години до сну. Прагни дотримуватися нежирного режиму харчування. Це допоможе позбавитися півтора-двох кілограмів за місяць.

Правило 3. Якщо тобі хочеться чогось з`їсти тільки через те, що нудно, сумно або самотньо, то розваж себе чимось безпечнішим, наприклад, подивися комедію. До речі, п`ятнадцять хвилин сміху на день допомагають за рік позбавитися двох кілограмів жиру.

Правило 4. Не любиш тренуватися в спортзалі? Займися танцями! Танцюй не менше 30-40 хвилин три рази на тиждень.

Правило 5. Завжди висипайся. Якщо організм не одержує достатньо відпочинку, то йому важче контролювати масу тіла, підвищується потреба організму у вуглеводах, накопичується жир. Спати необхідно не менше 7-8 годин на добу. Лягати і прокидатися необхідно в один і той же час, а перед сном не можна їсти і дивитися телевізор.

Правило 6. Вибирай посуд зелених і синіх тонів, оскільки вони знижують апетит. Крім того, діаметр тарілки не повинен бути великим. Доведено, що менша тарілка, то менше ми їмо, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як схуднути без дієт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути