Ексклюзиви
субота, 13 вересня 2008 15:16

Як просто зробити своє серце міцним

Як просто зробити своє серце міцним
Щоденні доповнення жирної кислоти омеги-3, що міститься в риб"ячому жирі, зменшують вірогідність госпіталізацій та смертельних випадків від зупинки серця. Захисну дію риб"ячого жиру встановили американські лікарі Гарвардського університету, які розглянули його вплив на 7 тисяч сердечників. Під час дослідження, пацієнти 357 кардіологічних центрів Італії отримували по декілька ложок риб"ячого жиру щодня. В кінці дослідження медики виявили позитивний вплив омеги-3 на здатність серця качати кров і можливість запобігти летальному результату в результаті зупинки серця.

Було підраховано, що показник смертності від порушення роботи серцево-судинної системи після додавання риб"ячого жиру знизився на 27%, що медики називають дуже важливим досягненням. Крім того, додавання речовини в раціон живлення людей, діагностованих з серцевою дисфункцією, дозволив істотно скоротити вірогідність раптових госпіталізацій. Для найкращих результатів терапевти рекомендують вживати риб"ячий жир протягом чотирьох років по добовій дозі - згідно їхнім припущенням, саме такий термін необхідний для "правильної" дії омеги-3 на серце, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Як просто зробити своє серце міцним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути